31 Temmuz 2013 Çarşamba

Çok pozitif bu kız yahu


        Hoşlanmadığım ortamlarda bulunmak, hoşlanmadığım insanlara tahammül etmek en zorlandığım durumlardan... Maalesef sık sık yaşıyorum da. Hal böyle olunca bilmem kaç yaşımda hala huysuz çocuklar gibi somurtmak yerine, kendime bir kaç alternatif yol çizdim. Bakalım başarabilecek miyim... =)

29 Temmuz 2013 Pazartesi

Tarih böyle mi yazılır...


        Yaptığım yanlışları görsem de insanlar söz konusu olduğunda hata yapmaya doyamıyorum. Neden orta yolu bulamıyorum çözemedim. Sağdan soldan azıcık tüyo alayım diyorum, ikiyüzlülükten dahasını göremiyorum. Üstelik insanlar kabul ediyorlar durumun böyle olduğunu. O sebeple sosyal her şeyi kafamın bir köşesine atıp yeni tarih problemimden bahsetmek istiyorum.
        Eskiden tarih okumanın oldukça zevkli olduğunu düşünen ben ne kadar pozitif düşüncem varsa hepsini yadsımak üzereyim. Arkadaş, bizi ne kadar zora soktuklarını bilseler bence o amcalar da bu kadar çok devlet yıkıp, yeni baştan kurmazlardı. Belki de daha spesifik nedenler, sonuçlar oluşturup daha ayırt edici bir şema oluşturabilirlerdi. Tabi benim şu yorumum tam anlamıyla Arap'ın derdi kırmızı çorap hikayesi... 
        Hepi topu iki gün sürdürebildiğim tarih çalışmalarımın sancıları bunlar... Devam edebilecek miyim? Bilmiyorum. Ama hayatımda bir kez olsun kendim için bir şeyler yapabilmeyi umuyorum.

21 Temmuz 2013 Pazar

Git.


       Neden,neden neden ????????? Gerçekten hayatı kendime zehir etmekteki başarımla başım fena halde dertte... Sosyal yaşam algım o kadar norm dışı ki yok arkadaş toplumda barınamıyorum resmen... Azıcık düşünceli olmak bu kadar mı zor? =(

19 Temmuz 2013 Cuma

Çıt çıkmadı...


       'Çıt' diye bir ses duymam gerekir miydi bilmiyorum, herhangi bir ses varsa da ben duymadım. Ama içimde bir şeylerin kırıldığına yemin edebilirim. Dediğim gibi herhangi bir ses duymuyorum. Acıtması gerekirdi gibi geliyorsa da hiç bir şey hissedemiyorum.

8 Temmuz 2013 Pazartesi

#direnben


        Gün geçtikçe ülke dışına kaçıp bir Aborjin'e, bir Arap Şeyhi'ne ya da saçma sapan herhangi bir şeye kendimi adama isteğimi içimde zor tutuyorum.