21 Temmuz 2015 Salı

Yazacak gibiyim.

        Bir haftadır uyku sürecim The Sleep Machine-Rainforest eşliğinde bir rituel halini aldı ve şahane olmaktaydı ki.... Yine huysuzluktan uykum kaçtı. Blogda debelensem geçer mi umuduyla karşınızdayım.
        Efendim şimdi durumu özetlemek gerekirse evleniyorum ve çok stresliyim. Evleniyorum dediysem yarın nikah masasına oturmayacağım lakin karnıma ağrılar giriyor. İki yılda ilişkide olağan bir düzen sağlayamayan iki beceriksiz insan neden böyle bir işe kalkışır bilemiyorum. Ufff bu konu canımı sıkıyor o yüzden burada kapatıyorum.
        İkinci sorun, hafızam. Niye beni üzen şeyleri unutamıyorum, niye affetme becerisinden yoksunum??? Canımı acıtan her şeyi pranga gibi kendimle bütünleştiriyorum. Sonra da ilerlemek çok zor ve can yakıcı oluyor.
Ergenlik sancılarını anımsatan bu kısmı da geçiyorum.
        Velhasıl uyuyamıyorum. Yarın yine iş var. Sabahın bilmem kaçında kalkıp savaş boyalarımı sürmem gerekecek. Şayet varsa tükenmişlik sendromu böyle bir şey olmalı.
        Annem yemek vaktinden önce hep bir huzursuzluk çıkardığı için yıllarımı zayıf bir çocuk olarak geçirdim. Uyku saatlerimi heba edenlere de buradan en içten küfürlerimi gönderiyorum.
        İyi geceler...