4 Ağustos 2012 Cumartesi

Tarih

        Keşke tüm dünya tarihini yeni baştan yazabilsem. Evet derdim yoktu ya bu gece de bunu dert edindim kendime. İnsanların büyük bir inatla acılar içinde yaşatılması mide bulandırıcı. Daha bugün olanlara yardım edemiyoruz kimseyi kötülük yapmaktan alıkoyamıyoruz kaldı tarih... Ben böyle bir dünyayı kabul edemiyorum. Çocukluk, olgunlaşamamak olarak adlandırılabilir ama huzur içinde uyuyabilmem için tüm çığlıkların susması gerek. Sahip olduklarımın tadına varabilmem için bunların kimsenin yoksunluğu olmaması gerek. Hayatımın ziyan olmaması için isteklerim doğrultusunda yaşamam gerek. Etrafımda benimle aynı hisleri paylaşan insanlar olması gerek. İşe yarayacak olsa oturup günlerce ağlayabilirim. Ağlamak, konuşmak hiç işe yaramıyor. Artık hayatımın kontrolünü sağlamam, bir yerlerden başlamam gerek.
        Gerçekten anlamak çok zor başkalarının acılarından beslenen mutlulukların sahipleri insan olabilir mi? Şimdilik bu konuda söyleyecek başka sözüm yok.

9 yorum:

PAN dedi ki...

"Sahip olduklarımın tadına varabilmem için bunların kimsenin yoksunluğu olmaması gerek."

çok güzel.

G.o.D dedi ki...

Teşekkür ederim.Keşke gerçek olsa, o zaman eksiksiz olurdu...

PAN dedi ki...

tüm ideolojilerin üstünde olurdu.

G.o.D dedi ki...

Nasıl olursa olsun bi an önce gerçek olsun =)

PAN dedi ki...

amin. bir de ne geldi aklıma; kişilerin kendilerine biçtiği roller dışında çevrenin de kişilere biçtiği roller var. bu yüzden "çok mutluyum, çok mutluyum ya da "çok güçlüyüm, çok güçlüyüm, çok falan filanım" diye gezmemiz normal sayılabilir. savunma mekanizması olabilir. aslında güçlü, mutlu, huzurlu, güzel, akıllı olduğumuzu düşündüğümüz kadar bunlardan uzağız. biçilen rollere uymaya çalışıyoruz. olamaz mı?

G.o.D dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
G.o.D dedi ki...

Kesinlikle haklısın =) Bu rollere uymadığın hatta uysan dahi en ufak bi fire verdiğin anda uyumsuz, absürd,tuhaf ilan ediliyorsun malum.
Bu dert değil tabi de insan duvarlarını pozitif göstergelerle örüp o duvarların arkasında tek başına sürünüyor...

14 Ağustos 2012 15:22

PAN dedi ki...

:)
"Ey ölüler arasında yasayan diri! Ölülerin kokusu seni rahatsız etmiyor mu?
(Divan-ı Kebir, c.I, 197)

hayırlı kandiller!

G.o.D dedi ki...

Teşekkürler =)
Size de hayırlı kandiller...